0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Clavusin Solutie, 10 ml, Meduman Viseu

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 15.38 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 24 de ore

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Compozitie:
100 g solutie cutanata contine acid salicilic 19,30 g acid acetic glacial 19,30 g si excipienti: clei de nitroceluloza (Ago II), alcool etilic, acetona.

Indicatii:
Tratamentul calozitatilor (bataturilor)

Contraindicatii:
Alergie la salicilati, la acid acetic sau la oricare dintre excipientii produsului. Dermatoze umede, legiuni cutanate infectate, plagi deschise Aplicarea la nivelul mucoaselor. Aplicarea la nivelul globului ocular.

Administrare:
Solutia cutanata se aplica local prin pensulare direct pe calozitati (batatura),(fara a se atinge tegumentul sanatos din jur) dupa o prealabila baie a picioarelor cu apa calda. Procedeul se repeta timp de 3 seri consecutiv dupa care se indeparteza formatiunile decapate. Tratamentul dureaza pana la indepartarea completa a calozitatii (bataturii).

Precautii:

Nu se recomanda: -aplicarea pe suprafete corporale intinse datorita riscului dc trecere in circulatia sistemica. -aplicarea pe tegumentul Sanatos. -utilizarea la copii cu varsta mai mici de 7 ani. Se recomanda prudenta in cazul utilizarii cheratoliticelor la pacientii cu arterita periferica, diabet zaharat sau neuropatii. In cazul lipsei de raspuns la tratament se recomanda reevaluarea etiologiei si a conduitei terapeutice (masuri ortopedice de corectie ale suprafetelor de sprijin, incaltamintei).

Prezentare:

10 ml


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

6422329003250

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

29-04-2024

Produse similare