0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Aspimax Cardio, 75 mg, 40 comprimate, Laropharm

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 12.48 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W54467001

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Indicatii:
Aspimax Cardio acţionează prin prevenirea formării cheagurilor de sânge şi este utilizat pentru:
- prevenirea repetării infarctului miocardic şi a accidentului vascular cerebral (ischemic tranzitor şi infarct cerebral);
- reducerea riscului de infarct miocardic la pacienţii cu angină pectorală sau cu factori de risc multipli, cum sunt: hipertensiune arterială, creştere a valorii lipidelor din sânge (hipercolesterolemie), fumat, diabet zaharat şi istoric familial;
- menţinerea circulaţiei sângelui la nivelul vaselor de sânge ale inimii după anumite intervenţii chirurgicale (plastie vasculară şi şunt coronarian).
Aspimax Cardio nu trebuie utilizat pentru tratamentul febrei sau al durerilor (indiferent de tipul acestora) deoarece eliberează o cantitate mică de acid acetilsalicilic.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Aspimax Cardio:
- dacă sunteţi alergic la acidul acetilsalicilic, la alţi salicilaţi sau la oricare dintre celelalte componente ale Aspimax Cardio.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Aspimax Cardio, adresaţi-vămedicului dumneavoastră sau farmacistului.  

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Sarcina:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Nu utilizaţi Aspimax Cardio dacă sunteţi gravidă în ultimul trimestru de sarcină. În primele două trimestre de sarcină luaţi Aspimax Cardio numai dacă medicul dumneavoastră vă recomandă acest lucru.

Alăptarea:
Cantităţi mici de acid acetilsalicilic şi metaboliţii săi activi trec în laptele matern. Nu au fost raportate până în prezent efecte negative asupra copilului, prin urmare nu este necesar să se întrerupă alăptarea, dar doza zilnică nu trebuie să depăşească 150 mg. În cazul în care luaţi doze mai mari (mai mult de 150 mg pe zi), trebuie să întrerupeţi alăptarea.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Aspimax Cardio nu vă influenţează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doze:
Adulţi:
Prevenirea secundară a infarctului miocardic:
Doza recomandată este de un comprimat Aspimax Cardio 75 mg o dată pe zi.

Prevenţia morbidităţii cardiovasculare la pacienţii cu angină pectorală stabilă:
Doza recomandată este de un comprimat Aspimax Cardio 75 mg o dată pe zi.

Prevenția ocluziei grefei după bypass coronarian (CABG):
Doza recomandată este de un comprimat Aspimax Cardio 75 mg o dată pe zi.

Prevenţia secundară a accidentelor cerebrale ischemice tranzitorii (AIT) şi a accidentelor cerebrovasculare ischemice (ACI), după ce diagnosticul de hemoragie intracerebrală a fost exclus:
Doza uzuală pentru utilizarea pe termen lung este de un comprimat Aspimax Cardio 75 mg o dată pe zi. Nu trebuie utilizate doze mai mari decât dacă sunteți sfătuit de un medic, iar doza prescrisă nu trebuie să depășească 300 mg pe zi.

Utilizarea la copii şi adolescenţi:
Nu se recomandă administrareala acest grup de vârstă.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acestmedicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţa activă este acidul acetilsalicilic. Fiecare comprimat gastrorezistent conţine 75 mg acid acetilsalicilic.
- Celelalte componente sunt: nucleu: celuloză microcristalină, amidonglicolat de sodiu tip A, stearat demagneziu, povidonă K 30, talc, dioxid de siliciu coloidal; film: acid metacrilic copolimer tip C, talc, dioxid de titan (E 171), citrat de trietil (E 1505), dioxid de siliciu coloidal anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu (E 500), laurilsulfat de sodiu.

Prezentare:
40 comprimate

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5944756400026

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

02-05-2024

Produse similare