0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Lapte de protectie solara SPF 50+ pentru fata si corp Anthelios Dermo-Pediatrics, 50 ml, La Roche-Posay

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 64.14 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Proprietăți:
- formulă specială pentru pielea delicată sau predispusă la atopie a bebelușilor;
- oferă protecție optimă SPF 50+ împotriva UVB și UVA, mai ridicată decât standardele europene (cu privire la protecția solară), grație sistemului de filtrare fotostabil brevetat;
- formula care respectă pielea bebelușilor: elaborată cu cantitatea strict necesară de ingrediente, atent alese pentru a conferi siguranță;
- ibogățit cu extract natural de Unt de shea, pentru a hidrata și calmă pielea și pentru a-i foritifica bariera cutanată;
- o textură onctuoasă, catifelată și confortabilă;
- este hipoalergenic și testat sub control pediatric și dermatologic.

Ingrediente active:
XL-PROTECT filtru de protectie su spectru larg - un amestec puternic de filtre UV și antioxidanți ce trec dincolo de protecția cu spectru larg împotriva razelor UVA și UVB pentru a proteja împotriva efectelor negative asupra pielii provocate de alți agresori precum razele infraroșii și poluarea.
UNT DE SHEA - ingredient activ cu efect hidratant și calmant. Contribuie la consolidarea barierei de protecție a pielii
APA TERMALĂ - are proprietăți calmante și antioxidante datorită concentrației sale ridicate de seleniu. Eficientă împotriva radicalilor liberi care pot fi generați de razele UVA-UVB.

Mod de utilizare:
Aplicați produsul înainte de a ieși la soare pe zonele neacoperite ale bebelușului. Reaplicați frecvent și din abundență pentru a menține protecția, în special în caz de transpirație.

Ingrediente:
AQUA / WATER, GLYCERIN, C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ALCOHOL DENAT, TITANIUM DIOXIDE, BUTYL, METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DROMETRIZOLE TRIȘILOXANE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DIMETHICONE, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, PROPYLENE GLYCOL, SYNTHETIC WAX, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ALUMINUM HYDROXIDE, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, PALMITIC ACID, PEG-100 ȘTEARATE, PEG-8 LAURATE, STEARIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE.

Precauții:
Pentru expunerea indirectă la soare. A se folosi după vârsta de 6 luni a copilului. Nu expuneți direct la soare bebelușii și copiii mici. Protejați-i cu pălării, tricou și ochelari de soare. Expunerea excesivă, chiar și indirectă la razele solare poate fi periculoasă. Niciun produs nu oferă protecție 100%. Evitați contactul cu ochii, clătiți cu atenție zona respectivă. Evitați contactul cu materialele textile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.    

Prezentare:
50 ml  


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

3337872419904

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

04-05-2024

Produse similare