0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Bromhexin 8mg, 20 comprimate, AC Helcor

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 3.91 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Cod ANM medicament

W57777001

Tip medicament

OTC

Informatii detaliate

Bromhexin Helcor actioneaza prin scaderea vascozitatii mucusului de la nivelul tractului respirator, rezultand un efect de eliberare a cailor respiratorii superioare si fluidificare a secretiilor bronsice. Bromhexin Helcor se utilizeaza in tratamentul simptomelor care insotesc afectiunile acute si cronice ale cailor respiratorii, insotite de secretii vascoase. Bromhexin Helcor este destinat administrarii la adulti si copii cu varsta peste 10 ani.

Compozitie: Substanta activa este clorhidrat de bromhexin. Fiecare comprimat contine clorhidrat de bromhexin 8 mg. Celelalte componente sunt lactoza monohidrat, amidon de porumb, povidona K 30, stearat de magneziu, talc.

Mod de utilizare:

  • Adulti: Se administreaza oral 1-2 comprimate de Bromhexin Helcor 8 mg (8–16mg clorhidrat de bromhexin) de trei ori pe zi.
  • Copii (cu varsta peste 10 ani) si adolescenti: Se administreaza oral 1 comprimat de Bromhexin Helcor 8mg (8mg clorhidrat de bromhexin) de trei ori pe zi.
  • Copii cu varsta sub 10 ani: Se recomanda concentratii si forme farmaceutice adecvate varstei.

Precautii:

Daca luati mai mult decat trebuie din Bromhexin Helcor, adresati-va imediat medicului dumneavoastra sau farmacistului sau mergeti la cel mai apropiat spital.

Nu utilizati Bromhexin Helcor daca: sunteti alergic (hipersensibil) la bromhexin sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului; aveti insuficienta renala severa; aveti o afectiune bronsica rara cu acumulare masiva de secretii (cum ar fi sindromul cililorimobili).

Aveti grija deosebita cand utilizati Bromhexin Helcor daca: aveti o afectiune renala sau insuficienta hepatica severa; aveti ulcer gastric sau duodenal, datorita actiunii iritante gastrice a medicamentului; nu puteti expectora eficient, deoarece poate creste riscul obstructiei bronsice prin acumulare de secretii.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

A se pastra la temperaturi sub 25ºC, in ambalajul original.

Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

Prezentare: 20 comprimate

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5944708000182

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

19-05-2024

Produse similare