0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Ser peeling Must Have, 30 ml, Gerovital

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 30.38 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Proprietati:
Complexul AHA asigură o exfoliere blândă, o regenerare a pielii din profunzime către suprafață, o hidratare eficientă. Vitamina C prezentă într-o formă deosebit de stabilă, stimulează sinteza colagenului, reface bariera naturală de protecție a pielii, îmbunătățește aspectul general, reduce liniile fine și ridurile, are efect antiinflamator și antioxidant. Serul este recomandat pentru exfolierea prealabilă asociată tratamentului de depigmentare, dar si pentru exfolieri săptămânale, care cresc gradul de hidratare și maximizează efectele oricărui produs cosmetic.

Mod de utilizare:
Exfolierea se face o dată pe săptămână. Se picură în palmă 3-4 picături şi se aplică prin masaj uşor până la absorbția completă, evitând zona contur ochi. Nu necesită clătire. După tratamentul de exfoliere și depigmentare se aplică o cremă calmantă protectoare.    

Ingrediente:
Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Lactate, Sodium Citrate, Glycolic Acid, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Sucrose, Urea, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Malic Acid, Tartric Acid, Citric Acid, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Dextran, Palmitoyl Tripeptide-8, Sodium Hydroxide.

Precautii:
Pe durata tratamentului de exfoliere se recomandă evitarea expunerii la soare, utilizarea unei creme cu factor ridicat de protecție UV. Se recomandă ca tratamentul să se facă în sezoanele puțin însorite.Se testeaza toleranța produsului pe o zonă mică de piele, în caz de disconfort se recomandă întreruperea utilizării produsului.

Prezentare:
30 ml


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5943000112326

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

15-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare