0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Serum hidratant cu acid hialuronic, 30 ml, CeraVe

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 73.3 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Acidul hialuronic este un ingredient hidratant puternic, prezent in mod natural in interiorul pielii. Cu toate acestea, pentru a mentine nivelul optim de hidratare, pielea necesita o ingrijire constanta.

Proprietati:
- ajuta la mentinerea hidratarii pielii, uniformizand si oferind hidratare de pana la 24 de ore;
- cu 3 ceramide esentiale, ce restabilesc si mentin bariera naturala de protectie a pielii, dar si datorita vitaminei B5 ce calmeaza pielea uscata, serul ofera pielii hidratarea de care are nevoie si chiar mai mult;
- indiferent daca il folosesti de sine statator sau in rutina ta de ingrijire alaturi de alte produse hidratante, acest serum ofera hidratare, restabileste bariera protectoare a pielii si te ajuta sa te bucuri de o piele vizibil mai neteda si catifelata.

Mod de utilizare:
Aplica uniform pe fata si pe gat in fiecare zi Serumul hidratant cu acid hialuronic CeraVe poate fi utilizat de sine statator sau aplicat impreuna cu o crema hidratanta.

Ingrediente:
AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, CETEARETH-20, PETROLATUM , POTASSIUM PHOSPHATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, DIMETHICONE , BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, SODIUM HYALURONATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, TOCOPHEROL, PHYTOSPHINGOSINE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Precautii:
Evita contactul direct cu ochii In cazul contactului cu ochii, clateste imediat cu apa din abundenta.

Prezentare:
30 ml


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

3606000560833

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

27-04-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare