0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Ser concentrat antirid cu efect imediat ca de lifting Hyalu B5 Booster, 15 ml, La Roche-Posay

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 159.7 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Proprietati:
- formulă de ser de 5 ori mai concentrată în Acid Hialuronic comparativ cu Hyalu B5 Serum ce amplifică efectul anti-îmbătrânire și asigură un efect imediat ca de lifting, țintind ridurile, pierderea volumului și tonicitatea pielii sensibile;
- ajută la repararea funcției barierei pielii și la reînnoirea celulară, în timp ce atinge o eficacitatea optimă fără a compromite toleranța chiar și pentru pielea sensibilă;
- fără parfum.

Mod de utilizare:
Aplicați 3-4 picături dimineața și/sau seara pe față, gât și decolteu. Aplicați pe pielea curată înainte de a folosi ser sau cremă hidratantă.    

Ingredienet active:
Acid hialuronic triplu indică faptul că formula are trei tipuri de acid hialuronic, cu greutate moleculară mare, greutate moleculară micro și fragmentată, care acționează în mod complementar pentru a ajuta acțiunea de umplere, hidratare și reparare a pielii.
Vitamina B5 ajută la repararea pielii. Cunoscut și sub numele de Pantenol, calmează și ajută în procesul de regenerare a pielii.
Cuprul albastru ajută la repararea pielii.

Ingrediente:
AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, PANTHENOL, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, ADENOSINE, COPPER GLUCONATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE.

Prezentare:
15 ml


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

3337875882736

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

27-04-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare