0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Ser antirid cu 10% Vitamina C H3 Derma+, 15 ml, Gerovital

  • La achiziția unui produs din gama Gerovital H3 Derma+ , primești 1 x cadou Cremă Regenerantă Mâini 100 ml, din gama Gerovital H3 Classic.
  • Promoție valabilă în perioada 01-03-2024 - 30-04-2024, în limita stocului disponibil.
  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 54.21 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Proprietati:
- este destinat asigurării unui aspect radiant, întinerit, strălucitor al tenului;
- datorită conținutului ridicat de vitamina C stabilă, serul se adresează persoanelor cu hiperpigmentare, cu neuniformități ale nuanței pielii sau cu semne de îmbătrânire prematură, evidențiate de o deshidratare accentuată, riduri și pierderea tonusului.

Mod de utilizare:
1. Utilizarea în cadrul rutinei săptămânale. Pentru o regenerare accelerată a pielii expuse zilnic stresului cotidian și radiațiilor UV și pentru iluminarea pielii se utilizează de 2-3 ori pe săptămână. Se aplică 4-5 picături pe față, gât și decolteu, masând ușor până la absorbția completă, după care se aplică o cremă de întreținere zilnică.
2. Utilizarea în serii limitate. Pentru decoloroarea petelor și iluminarea pielii, serul se folosește zilnic, în serii de câte cel puțin 3 săptămâni, după care se face o pauză de o săptămână - 10 zile, apoi se poate relua. Se aplică dimineața, pe tenul curat. Se folosesc 4-5 picături pe față, gât și decolteu, și se masează delicat pe piele până la absorbția completă, după care se aplică crema de întreținere zilnică.

Ingrediente active:
Vitamina C prezentă sub forma unui derivat solubil, stimulează sinteza colagenului, contribuie la redarea elasticitații și tonusului pielii, la întărirea barierei de protecție a pielii, diminuează liniile fine și ridurile.
Vitamina E un antioxidant consacrat, combate factorii cu acţiune nocivă asupra pielii, neutralizează radicalii liberi şi asigură o regenerare rapidă a pielii.
Vitamina A stimulează procesele de reînnoire celulară epidermală și sinteza de glicozaminoglicani și normalizează procesul de cheratinizare. Pielea se autoregenerează din profunzime, devine mai elastică, mai hidratată, ridurile se reduc.
Acidul Hialuronic cu masă moleculară mare (peste 1800 kDa) asigură un efect de hidratare imediată, la suprafața pielii, printr-un film non ocluziv care leagă apa și împiedică pierderile de apă din interiorul dermului.

Ingrediente:
Aqua, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Glycerin, Dimethyl Isosorbide, Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Citrate, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Bisabolol, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, BHT, Sodium Hydroxide.

Precautii:
Tratamentul nu se va efectua în timpul sezoanelor cu soare puternic, deoarece, în urma tratamentului, pielea devine mai predispusă la apariția petelor pigmentare.
A se evita contactul cu ochii!

Prezentare:
15 ml


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5943000112661

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

28-04-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare