0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Fiole cu acid hialuronic si vitamina C H3 Hyaluronic C, 10 x 2 ml, Gerovital

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 34.54 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Proprietati:
Este un ser bogat in Acid hialuronic pur si lipozomal si Vitamina C, ingrediente cu efecte de hidratare, antirid, antioxidante, care asigura umplerea si netezirea ridurilor dinspre interior si previn efectele nedorite ale imbatranirii premature a pielii. Acidul Hialuronic pur contribuie la cresterea cantitatii de apa legata la nivelul stratului cornos si la diminuarea pierderilor transepidermale de apa. Lipozomii cu Acid Hialuronic se absorb in piele si asigura hidratarea la nivelul dermului. Vitamina C este un antioxidant puternic.    

Ingrediente (INCI):
Aqua, Glycerin, Propanediol, Lecithin, Sodium Hyaluronate, Chondrus Crispus Extract, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Sodium Citrate, Citric Acid.

Mod de utilizare:
Fiolele pot fi aplicate zilnic, dimineata si seara, fara intreruperi.Se scurge tot serul in partea de jos a fiolei dupa care fiola se pozitioneaza cu punctul de rupere in fata. Pentru protejarea mainilor, fiola se infasoara intr-un servetel inainte de rupere. Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor pe fata proaspat demachiata. Tot continutul fiolei se foloseste pentru o singura aplicare! Dupa absorbtia serului, se aplica crema de intretinere zilnica.

Precautii:
Se va evita contactul cu ochii.  
Doar pentru uz extern.

Prezentare:
10 fiole  x 2 ml 

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5943000101733

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

04-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare