0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Fiole cu colagen Mineralactiv, 10 fiole x 2 ml, AslaVital

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 40.02 RON 50.03 RON -20%

Economisesti 10.01 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Proprietati:
Fiolele contin un ser bogat in Colagen si Elastina de origine marina, Ferulan, Cobiodefender EMR si Argila. Datorita aportului de colagen si elastina ridurile sunt atenuate, gradul de hidratare si elasticitate al pielii este mult imbunatatit. Complexul unic care asociaza Argila naturala provenita din Muntii Padurea Craiului cu extractul marin Cobiodefender EMR si Complexul Ferulan (ulei de orez si acid ferulic) asigura protectie impotriva stresului urban si poluarii.  
Formula unica si originala cu Argila 100% naturala si Cobiodefender EMR.
Produs hipoalergenic. Testat dermatologic.

Ingrediente (INCI):
Aqua, Glycerin, Mel Extract, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Soluble Collagen, Hydrolyzed Elastin, Sodium PCA, Serine, Glycogen, Ferulic Acid, Oryza Sativa Bran Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Magnesium Aluminum silicate, Sorbic Acid.

Mod de utilizare:
Fiolele se folosesc dimineata si seara, pe fata, gat, decolteu si maini. Se scurge tot serul in partea de jos a fiolei dupa care fiola se pozitioneaza cu punctul de rupere in fata. Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj uSor pe fata proaspat demachiata.
Tot continutul fiolei se foloseSte pentru o singura aplicare! Dupa absorbtia serului, se aplica crema de intretinere zilnica din gama Aslavital Mineralactiv.

Precautii:
Pentru protejarea mainilor, fiola se infaSoara intr-un Servetel inainte de rupere. Pentru ruperea fiolei cu ajutorul capacului de protectie, instructiunile se gasesc in prospectul din interiorul cutiei. Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern!

Prezentare:
10 fiole x 2 ml

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5943000103379

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

04-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare