0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Ser hidratant Must Have, 30 ml, Gerovital

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 30.38 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Proprietati:
Serul este un produs de îngrijire versatil, cu beneficii multiple atât pentru tenurile tinere cât și pentru tenurile mature. Concentrația crescută de Niacinamidă imprimă serului toate beneficiile cosmetice pe care această vitamină le are asupra pielii: hidratare, efect antirid, protecție antiinflamatoare, diminuarea pigmentărilor și a porilor, reglarea secreției de sebum. Niacinamida stabilizează funcția de barieră a epidermei, diminuând pierderile de apă transepidermale și îmbunătățind conținutul în apă al stratului cornos. Gluconatul de Zinc normalizează activitatea glandelor sebacee, reglează secreția de sebum și îmbunătățește aspectul și confortul tenului gras și a celui acneic. Pantenol-ul și extractul de Aloe Vera contribuie la creșterea gradului de hidratare al tenului. Zanthalene® și Defensyl® Plus ajută la neutralizarea eficientă a procesului inflamator.

Mod de utilizare:
Se recomandă utilizarea serului înaintea aplicarii cremei. Se aplică pe față, gât, decolteu, dimineața și seara.    

Ingrediente:
Aqua, Niacinamide, Pentylene Glycol, Squalane, Propylene Glycol, Zinc Gluconate, Polyacrylamide, Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract, Oleyl Alcohol, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Extract, Octyldodecanol, Ribes Nigrum Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Panthenol, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide.

Precautii:
Se testeaza toleranța la produs pe o zonă mică de piele, în caz de disconfort se recomandă întreruperea utilizării produsului.

Prezentare:
30 ml


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5943000112265

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

16-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare