0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Fiole antirid cu retinol H3 Retinol, 10 fiole x 2 ml, Gerovital

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 49.44 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Proprietati:
Fiolele antirid cu Retinol contin un amestec de Retinol si Vitamina A – Palmitat, ingrediente cu actiune recunoscuta in ameliorarea fenomenelor de fotoimbatranire. Retinolul este inglobat intr-un film molecular microfluidizat, care il stabilizeaza impotriva oxidarii si imbunatateste absorbtia sa cutanata. Vitamina A - Palmitat este un antioxidant eficient in neutralizarea efectelor nedorite ale reactiilor radicalice. Actiunea insumata a celor doi ingredienti duce la reinnoirea epidermei din profunzime spre exterior, avand ca efecte ameliorarea ridurilor si redarea aspectului uniform, neted si tineresc pielii.

Ingrediente (INCI):
Isopropyl Isostearate, Cyclopentasiloxane, C12-15 Alkyl Benzoate, Undecane, Tridecane, Dimethyl Isosorbide, Dimethicone, Ethylhexyl Cocoate, Dimethiconol, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Glycine Soja Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Thioctic acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Retinol, Dimethylmethoxy Chromanol, BHT.

Mod de utilizare:
Se pot utiliza de 2-3 ori pe saptamana, pe un ten curat, singure, sau in asociere cu alte produse de intretinere zilnica complementare (creme de intretinere zilnica), de preferinta seara. Este recomandat sa nu se utilizeze impreuna cu alte produse cu vitamina A sau alti retinoizi. In perioada tratamentului cu retinol, se va evita expunerea la razele ultraviolete. In sezoanele insorite se va folosi o crema ecran, cu factor de protectie mediu sau ridicat. Nu se recomanda gravidelor sau persoanelor care alapteaza. Se scurge tot serul in partea de jos a fiolei dupa care fiola se pozotioneaza cu punctul de rupere in fata. Pentru protejarea mainilor, fiola se infasoara intr-un servetel inainte de rupere. Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor pe fata proaspat demachiata. Tot continutul fiolei se foloseste pentru o singura aplicare! Pentru ruperea fiolei cu ajutorul capacului de protectie, vezi instructiunile in prospectul din interiorul cutiei. Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern!

Precautii:
Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern!

Prezentare:
10 fiole x 2 ml

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5943000103690

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

04-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare