0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Coldrex Junior, 16 comprimate, Perrigo

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 22.15 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W67992002

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Indicatii:
Paracetamolul este un analgezic (amelioreaza durerea) si un antipiretic (reduce temperatura corporala in conditii de febra). Guaifenezina este un expectorant care fluidifica secretiile respiratorii si amelioreaza tusea productiva. Clorhidratul de fenilefrina este un decongestiv simptomatic al mucoasei nazale care va ajuta sa respirati mai usor.

Compozitie:
Substanţele active sunt: paracetamol, guaifenezină şi clorhidrat de fenilefrină. Fiecare comprimat conţine paracetamol 250 mg, guaifenezină 100 mg şi clorhidrat de fenilefrină 5 mg.

Mod de administrare:
Adulti si adolescenti peste 12 ani :
Doza recomandata este de 2 comprimate filmate Coldrex Junior comprimate filmate. Doza se poate repeta la 4 ore, daca este necesar. Doza maxima este de 8 comprimate filmate Coldrex Junior pe zi.
Copii intre 6 si 12 ani:
Doza recomandata este de 1 comprimat filmat Coldrex Junior comprimate filmate. Doza se poate repeta la 4 ore, daca este necesar. Doza maxima este de 4 comprimate filmate Coldrex Junior comprimate filmate pe zi.
Dozele recomandate nu trebuie depasite.
Nu se administreaza copiilor sub 6 ani.
Daca simptomele persista mai mult de 3 zile, adresati-va medicului dumneavoastra.

Contraindicații:
Nu luaţi Coldrex Junior:
-dacă sunteţi alergic la paracetamol, guaifenezină, clorhidrat de fenilefrină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament;

Precautii:
Înainte să utilizaţi Coldrex Junior, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Coldrex Junior nu trebuie utilizat în timpul sarcinii sau alăptării, cu excepţia cazurilor în care medicul consideră acest lucru adecvat şi strict necesar.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Acest medicament determină ameţeală. Dacă sunteţi afectaţi de ameţeală în timpul tratamentului, nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje.

Prezentare:
16 comprimate filmate

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

6421783091285

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

18-05-2024

Produse similare