0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Sinupret sirop, 100 ml, Bionorica

OTC
  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 38.37 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W66107001

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Indicații:
Sinupret Sirop este un medicament din plante utilizat în tratamentul inflamațiilor acute și cronice ale mucoasei sinusurilor paranazale. Este indicat copiilor începând cu vârsta de 2 ani, adolescenților și adulților.

Compoziție:
- Substanțele active sunt: extract din gențiană (rădăcină), verbină (iarbă), măcriș (iarbă), soc (floare), ciuboțica-cucului (floare cu caliciu). Un ml sirop conține: 416,8 mg extract (proporția medicament/extract 1:38,5) din rădăcină de gențiană (Gentianae radix), tăiată; iarbă de verbină (Verbenae herba), tăiată; iarbă de măcriș (Rumicis herba), tăiată; flori de soc (Sambuci flos), măcinate; flori de ciuboțica-cucului cu caliciu (Primulae flos cum calycibus), tăiate; (1:3:3:3:3);
- Celelalte componente sunt: maltitol lichid, aromă de cireșe.

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doza recomandată este de:
- Copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani: 6,3 ml = 7,5 g (2,1 ml de 3 ori pe zi)
- Copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani: 10,5 ml =12,6 g (3,5 ml de 3 ori pe zi)
- Adulți și adolescenți cu vârsta de 12 ani și peste: 21,0 ml = 25,2 g (7,0 ml de 3 ori pe zi)

Sinupret Sirop se administrează de 3 ori pe zi. Pentru dozarea corectă se folosește măsura dozatoare atașată flaconului ce prezintă gradații corespunzătoare.

Contraindicații:
Nu utilizați Sinupret Sirop:
- dacă sunteți alergic (hipersensibil) la rădăcină de gențiană, iarbă de verbină, iarbă de măcriș, flori de soc, flori de ciuboțica-cucului sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Sinupret Sirop, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Sinupret Sirop se va utiliza în timpul sarcinii și în perioada de alăptare doar după o strictă evaluare a raportului risc-beneficiu de către medic.
Datorită conținutului de alcool, dacă sunteți gravidă sau alăptați, utilizați Sinupret Sirop doar dacă nu puteți lua Sinupret drajeuri.
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Nu sunt necesare precauţii speciale.

Prezentare:
100 ml

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

4029799166212

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

16-05-2024

Produse similare