0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Coldrex miere si lamaie, 10 plicuri, Perrigo

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 23.9 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 24 de ore

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Ce este Coldrex Honey & Lemon si pentru ce se utilizeaza

Coldrex Honey & Lemon este un tratament pentru ameliorarea simptomatica, pe termen scurt a racelii si gripei incluzand: febra, frisoanele, durerea de cap, durerile musculare, congestia nazala, durerea faringiana, sinuzita precum si a durerii si hipersecretiei nazale acute asociate acesteia.

Contine trei substante active:
- paracetamol, care amelioreaza durerea si va scade temperatura corpului atunci cand aveti febra;
- clorhidrat de fenilefrina, un decongestionant care va desfunda nasul si sinusurile, ajutandu-va sa respirati mai usor;
- vitamina C (acid ascorbic), care ajuta la inlocuirea vitaminei C care se poate pierde in stadiile initiale de raceala si gripa.

Cum sa luati Coldrex Honey & Lemon

Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Pentru administrare orala.
Goliti continutul unui plic intr-o cana. Adaugati apa calda, amestecati bine. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Adulti (inclusiv varstnici) si copii cu varsta de 12 ani si peste: doza recomandata este de un plic la fiecare 4-6 ore, in functie de necesitati, fara a depasi cinci plicuri in 24 de ore.
Intervalul minim intre administrari trebuie sa fie de 4 ore. Medicamentul nu trebuie utilizat mai mult de 7 zile. Luati intotdeauna cea mai mica doza eficienta pentru va ameliora simptomele.

Nu administrati Coldrex Honey & Lemon copiilor cu varsta sub 12 ani.

Daca ati luat mai mult Coldrex Honey & Lemon decat trebuie
Adresati-va imediat medicului dumneavoastra si explicati-i exact cat de mult ati luat. Medicul dumneavoastra va va sfatui ce trebuie sa faceti. Este important sa-i spuneti medicului, chiar daca va simtiti bine. Daca o persoana a luat prea mult paracetamol, exista riscul de afectare hepatica grava intarziata. In caz de supradozaj se impune tratament medical imediat. Simptomele supradozajului constau in tulburari hepatice, gastro-intestinale, reactii alergice, dureri de cap, agitatie, palpitatii si cresterea tensiunii arteriale.

Daca ati uitat sa luati o doza de Coldrex Honey & Lemon
Luati doza de indata ce va amintiti. Nu luati mai mult de o doza la fiecare 4 ore. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Reactiile adverse foarte rare includ: scaderea numarului unor celule sanguine numite plachete (trombocitopenie); eruptii trecatoare pe piele si alte alergii, inclusiv o reactie alergica brusca de mare amploare care implica intregul organism numita anafilaxie; ingustarea cailor respiratorii datorita spasmului musculaturii (bronhospasm); afectiuni ale ficatului.
Au fost raportate cazuri foarte rare de reactii grave la nivelul pielii.

Reactiile adverse rare pot include: eruptii trecatoare pe piele si alte alergii; cresterea tensiunii la nivelul ochilor; dificultati de urinare (retentie urinara); perceperea suparatoare a batailor inimii (palpitatii).

Reactiile adverse cu frecventa necunoscuta pot include: cresterea tensiunii arteriale; dureri de cap (cefalee); senzatie de ameteala; incapacitate de a dormi (insomnie); nervozitate; varsaturi, greata; diaree.

Incetati sa mai luati Coldrex Honey & Lemon si adresati-va imediat medicului daca observati urmatoarele reactii adverse care sunt rare: iritatie a pielii, descuamare sau ulcere bucale; pierderea vederii, care se poate datora unei tensiuni crescute anormal la nivelul ochilor (aceasta reactie este posibil sa apara la persoanele care au glaucom); vanataie inexplicabila sau sangerare neasteptata; dificultate la urinare (aceasta reactie poate aparea la barbatii care au prostata marita); daca anterior ati avut dificultati de respiratie cand ati luat aspirina sau alte antiinflamatoare nesteroidiene si acum aveti aceeasi reactie la acest medicament; reactii alergice cum ar fi iritatii ale pielii sau mancarimi, insotite uneori de probleme respiratorii sau umflarea buzelor, limbii, gatului sau a fetei; puls al inimii neobisnuit de rapid sau o senzatie neobisnuita de batai rapide ale inimii.

Prezentare: cutie cu 10 plicuri


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5999518580898

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

16-05-2024

Produse similare