0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Aspirin Complex Hot Drink, 500mg/30mg, 10 plicuri, Bayer

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 26.4 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Cod ANM medicament

W60315001

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Indicatii:
Aspirin Complex Hot Drink are proprietăţi de calmare a durerii, antiinflamatoare, de reducere a febrei şi a congestiei nazale.
Este indicat în tratamentul simptomatic al congestiei nazale/sinusale (rinosinuzită), însoțită de durere şi febră, asociate răcelii şi/sau manifestărilor asemănătoare gripei.

Contraindicații:
Nu utilizaţi Aspirin Complex Hot Drink:
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la acid acetilsalicilic, la pseudoefedrină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament;

Precautii:
Înainte să utilizaţi Aspirin Complex Hot Drink, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Din cauza lipsei de experienţă cu combinaţia de substanţe active din Aspirin Complex Hot Drink, acest medicament nu trebuie utilizat în timpul sarcinii sau dacă alăptaţi.
Dacă credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Aspirin Complex Hot Drink aparţine unui grup de medicamente (AINS) care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil la oprirea administrării medicamentului.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
În timpul tratamentului cu Aspirin Complex Hot Drink, capacitatea de reacţie poate fi afectată. Riscul poate creşte suplimentar dacă se ingerează concomitent alcool etilic. Acest lucru trebuie luat în considerare când este necesară atenţie sporită, de exemplu, atunci când conduceţi vehicule sau folosiţi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Dacă nu este prescris altfel, dozele sunt cele precizate în tabelul următor:

Adulţi şi adolescenţi (cu vârsta peste 16 ani) 1-2 plicuri (echivalent cu 500-1000mg acidacetilsalicilic/30-60mg clorhidrat de pseudoefedrină) Până la 6 plicuri (echivalent cu 3000 mg acid acetilsalicilic/180 mg clorhidrat de pseudoefedrină)
Dacă este necesar, doza recomandată se poate repeta la interval de 4-8 ore. Doza zilnică totală nu trebuie să depăşească 6 plicuri (echivalent cu 3000 mg acid acetilsalicilic/180 mg clorhidrat de pseudoefedrină).

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţele active sunt: acid acetilsalicilic şi clorhidrat de pseudoefedrină. Fiecare plic conține acid acetilsalicilic 500 mg și clorhidrat de pseudoefedrină 30 mg.
- Celelalte componente sunt: zahăr, hipromeloză, sucraloză, aromă de vanilie şi aromă de mentă- mentol-eucalipt (conţine mentol şi cineol).

Prezentare:
10 plicuri


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5948912000624

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

06-05-2024

Produse similare