0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Nasic spray adulti, 10ml, Cassella Med

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 17.52 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W43742002

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Indicatii:
Substanţa activă, xilometazolina, are activitate vasoconstrictoare, decongestionând astfel mucoasele nazale.
Cea de-a doua substanţă activă conţinută de Nasic, dexpantenolul, este un derivat al acidului pantotenic, o vitamină ce permite vindecarea rănilor şi care protejează membranele mucoasei.
Nasic este folosit pentru reducerea congestiei mucoasei nazale asociată rinitelor şi pentru a favoriza vindecarea pielii şi a leziunilor mucoaselor, pentru tratamentul rinitelor vasomotorii şi pentru tratamentul afectării respiraţiei nazale după intervenţii chirurgicale la nivel nazal.
Nasic poate fi utilizat la adulţi şi copii cu vârsta peste 6 ani.

Compoziție:
Substanţele active sunt: clorhidrat de xilometazolină şi dexpantenol. 100 ml soluţie conţin clorhidrat de xilometazolină 0,1 g şi dexpantenol 5 g.
Un puf de 0,1 ml soluţie (echivalentul a 0,1 g) conţine clorhidrat de xilometazolină 0,1 mg şi dexpantenol 5mg.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doze
Dacă nu este altfel prescris de către medic, doza recomandatăpentru adulţi şi copii cu vârsta peste 6 ani este de 1 puf în fiecare nară, de maxim 3 ori pe zi (după necesităţi), ţinând flaconul vertical şi inhalând pe nas în timp ce acţionaţi spray-ul.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Nasic:
- dacă sunteţi alergic la xilometazolină, dexpantenol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Nasic, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Nasic nu trebuie utilizat în timpul sarcinii deoarece nu există date suficiente privind administrarea de clorhidrat de xilometazolină la gravide.
Nasic nu trebuie utilizat de mamele care alăptează deoarece nu se cunoaşte dacă clorhidratul de xilometazolină este excretat în laptele matern.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Dacă este utilizat conform prescripţiei medicale, Nasic nu are influenţă asupra conducerii vehiculelor şi folosirii de utilaje.

Prezentare:
10 ml

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

4008617225249

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

09-05-2024

Produse similare