0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Snup spray nazal, solutie, 1 mg/ml, 15 ml, Stada

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 11.21 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W63668003

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Indicatii:
SNUP este un medicament pentru nas (decongestionant) și conține substanța activă alfa simpatomimetică xilometazolină. Xilometazolina are proprietăți de constricție asupra vaselor de sânge și, prin urmare, funcționează ca un decongestionant la nivelul mucoasei din interiorul nasului.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi SNUP:
-  dacă sunteți alergic la xilometazolină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
-  la sugari și copii mici cu vârsta sub 6 ani .

Precautii:
Înainte să utilizaţi SNUP, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
SNUP nu trebuie utilizat de către femeile gravide și care alăptează, cu excepția recomandării medicului și după ce acesta a efectuat o evaluare atentă a raportului beneficiu / risc, deoarece utilizarea în condiții de siguranță în timpul sarcinii și alăptării nu a fost stabilită. Pentru că supradozajul poate afecta alimentarea cu sânge a copilului în timpul sarcinii și poate reduce producerea de lapte, doza recomandată nu trebuie depășită în timpul sarcinii și în timpul alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Capacitatea de a conduce vehicule și de a folosi utilaje nu este afectată atunci când medicamentul este utilizat conform indicațiilor.

Mod de administrare:
Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doze:
Dacă nu este prescris altfel de către medic, adulții, adolescenții și copiii cu vârsta peste 6 ani trebuie să utilizeze 1 puf de SNUP spray nazal în fiecare nară, atunci când este necesar până la de trei ori pe zi.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- substanța activă este clorhidrat de xilometazolină. 1 ml de spray nazalsoluţie conţine clorhidrat de xilometazolină 1 mg. Fiecare pulverizare (de aproximativ 0,09 ml soluție) conţine clorhidrat de xilometazolină 0,09 mg.
- celelalte componente sunt apă de mare purificată, dihidrogenofosfat de potasiu, apă purificată.

Prezentare:
15 ml


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

4011548025529

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

19-05-2024

Produse similare