0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Nurofen pentru copii 3 luni+, 60 mg, 10 supozitoare, Reckitt Benckiser

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 17.98 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W66088002

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Indicatii:
Nurofen pentru copii supozitoare este utilizat pentru tratamentul simptomatic, de scurtă durată al:
- febrei
- durerii uşoare până la moderate
Nurofen pentru copii supozitoare se recomandă pentru utilizare atunci când nu se recomandă administrarea pe cale orală, de exemplu în cazul vărsăturilor.
Nurofen pentru copii este recomandat copiilor cu greutatea corporală cuprinsă între 6 kg (3 luni) și 12,5 kg (2 ani).

Contraindicații:
Nu utilizați Nurofen pentru copii supozitoare:
- unteţi alergic (hipersensibil) la ibuprofen sau la alte calmante asemănătoare (AINS) sau la oricare dintre celelalte componente ale Nurofen pentru copii supozitoare.
- sunteţi în ultimele 3 luni de sarcină.
- pentru copiii care cântăresc mai puţin de 6,0 kg (cu vârsta sub 3 luni)

Precautii:
Înainte să utilizaţi Nurofen pentru copii supozitoare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a utiliza acest medicament.
Sarcina:
Spuneţi mediculului dumneavoastră dacă rămâneţi gravidă în timp ce utilizați Nurofen pentru copii supozitoare. Nu utilizați acest medicament dacă sunteţi în ultimele 3 luni de sarcină. Evitaţi utilizarea acestui medicament în primele 6 luni de sarcină, cu excepţia situaţiei în care medicul dumneavoastră vă recomandă altfel.
Alăptare:
Puteţi utiliza acest medicament în timpul alăptării dacă este utilizat în doza recomandată şi pentru cel mai scurt timp posibil.
Fertilitate:
Acest medicament aparţine unui grup de medicamente (AINS) care poate afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil la întreruperea administrării medicamentului

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Pe termen scurt, utilizarea acestui medicament nu are nicio influenţă sau are o influenţă neglijabilă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Nurofen pentru copii supozitoare trebuie utilizat numai pentru copii cu vârsta peste 3 luni, având greutatea de cel puţin 6,0 kg. Doza totală maximă zilnică de ibuprofen este de 20-30 mg per kg de greutate corporală, împărţită în 3 până la 4 doze unice. Pentru Nurofen pentru copii supozitoare puteţi utiliza următoarele îndrumări (greutatea corporală a copilului este mai importantă aici decât vârsta):

- 6 – 8 kg (de la 3 până la 9 luni) - 1 supozitor - Dacă este necesar, un alt supozitor, cel mai devreme după 6–8 ore, Nu mai mult de 3 supozitoare în orice interval de 24 de ore

- 8 – 12,5 kg (de la 9 luni până la 2 ani) - 1 supozitor - Dacă este necesar, un alt supozitor, cel mai devreme după 6 ore, Nu mai mult de 4 supozitoare în orice interval de 24 de ore.

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 3-5 luni, trebuie cerut sfatul medicului dacă simptomele se agravează sau nu mai târziu de 24 de ore în cazul în care simptomele persistă.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
 Substanţa activă este ibuprofen; un supozitor conţine ibuprofen 60 mg.
- Celelalte componente sunt grăsimi solide.

Prezentare:
10 supozitoare

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5000158069312

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

18-05-2024

Produse similare