0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Mig Pediatric, 100 ml, Berlin-Cheme Ag

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 16.41 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W57733001

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Indicatii:
MIG pediatric este un medicament antiinflamator şi analgezic (calmant) (antiinflamator nesteroidian, AINS), cu efecte de scădere a febrei (antipiretic).
MIG pediatric este utilizat pentru tratamentul simptomatic de scurtă durată al:
- Febrei
- Durerii uşoare până la moderată
MIG pediatric se utilizează la copii cu greutatea cuprinsă între 5 kg (6 luni) şi 29 kg (9 ani).

Compoziție:
Substanţa activă este ibuprofen.
Fiecare ml de suspensie conţine ibuprofen 20 mg.

Mod de administrare:
Administraţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Dacă nu a fost altfel recomandat de medic doza recomandată de MIG pediatric 20 mg/ml este:
Greutate (Vârstă) Doza unică Doza maximă zilnică
5-6 kg (Sugari 6-8 luni) 50 mg (echivalentul a 2,5 ml suspensie orală) 150 mg (echivalentul a 7,5 ml suspensie orală pe zi)
7-9 kg (Sugari 9-12 luni) 50 mg (echivalentul a 2,5 ml suspensie orală) 200 mg (echivalentul a 10 ml suspensie orală pe zi)
10 - 15 kg (Copii 1-3 ani) 100 mg (echivalentul a 5 ml suspensie orală) 300 mg (echivalentul a 15 ml suspensie orală pe zi)
16 - 20 kg(Copii 4-6 ani) 150 mg (echivalentul a 7,5 ml suspensie orală) 450 mg(echivalentul a 22,5 ml suspensie orală pe zi)
21-29 kg (Copii 7–9 ani) 200 mg (echivalentul a 10 ml suspensie orală) 600 mg (echivalentul a 30 ml suspensie orală pe zi)
Intervalul între administrarea dozelor trebuie să fie de cel puţin 6 ore.

Contraindicații:
Nu luaţi MIG pediatric:
- Dacă copilul dumneavoastră este alergic la ibuprofen sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi MIG pediatric, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Sarcina:
Dacă rămâneţi gravidă în timpul tratamentului cu MIG pediatric trebuie să anunţaţi medicul.
Puteţi utiliza ibuprofen numai în primele 6 luni de sarcină, după ce aţi discutat cu medicul dumneavoastră.
Din cauza unui risc crescut de complicaţii pentru mamă şi copil, MIG pediatric nu trebuie utilizat în ultimele 3 luni de sarcină.
Fertilitatea:
MIG pediatric aparţine unui grup de medicamente (medicamente antiinflamatoare nesteroidiene) care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil la întreruperea tratamentului.
Alăptarea:
Substanţa activă, ibuprofen, şi metaboliţii săi trec în laptele matern în cantităţi mici. Deoarece până în prezent nu au fost observate efecte negative asupra copilului, nu este necesară întreruperea obligatorie a alăptării în cazul tratamentului de scurtă durată. Totuşi, dacă vi s-a recomandat un tratament mai îndelungat sau cu doze mai mari, trebuie să aveţi în vedere întreruperea din timp a alăptării.
 
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Deoarece în cazul utilizării MIG pediatric în doze mari pot apărea reacţii adverse la nivelul sistemului nervos central, cum sunt oboseala şi ameţelile, pot fi modificate reflexele, precum şi capacitatea de a participa în mod activ la conducerea vehiculelor sau aceea de a folosi utilaje poate fi afectată, în cazuri izolate. Acest efect este potenţat în măsură mai mare în cazul asocierii cu alcool. În acest caz, nu mai sunteţi capabil să reacţionaţi rapid şi prompt la evenimente neaşteptate şi bruşte. Nu conduceţi maşini sau alte vehicule în acest caz! Nu folosiţi unelte sau utilaje! Nu lucraţi fără un sprijin sigur pentru picioare!

Prezentare:
100 ml

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

4013054023174

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

19-05-2024

Produse similare